Makeup tattoo

For en liten stund tilbake dro jeg til en kosmetisk tattoo artist i en stor by. Hun tatoverer sminke tatoveringer. De er kortvarige og forsvinner etter 2-7år -avhengig av din egen alder. På meg vil de forsvinne etter 2-3, og må allerede etter 1år tegnes opp på nytt fordi de allerede da har begynt å forsvinne.
Jeg var veldig nervøs. Jeg har tatt makeup tattoo tidligere, men denne gangen var det en ny artist jeg gikk til. Hun tegnet brynene mine veldig tykke og det gjorde meg nervøs. Jeg tittet på dem underveis og tenkte at det sikkert ville bli bra. Da hun var ferdig var de veldig mørke og støtende. Men over de neste 6-10 dagene vil brynene bli lysere og nå sin endelige farge. Nå har det vel gått 2 uker og jeg har enda ikke vendt meg til dem. Resultatet er ikke så bra som jeg håpet på, men jeg får mange gode tilbakemeldinger fra kjente. Alle sier at jeg ser pen ut. Så jeg stoler på dem. Selv om resultatet ikke var helt det jeg håpet på. Om to uker skal jeg tilbake for etterfyll. Etter at øyenbrynene har helbredet seg kan deler av tatoveringen forsvinne. Det er fordi det danner seg skorper på brynet der man har tatovert og når skorpen forsvinner kan den ta med seg deler av tatoveringen. Mine bryn har helbredet veldig fint, og det er lite om ingenting som har forsvunnet.

Men nå som jeg har nye bryn føler jeg at jeg må farge håret mitt på nytt. Det er nemlig for lyst i forhold til øyenbrynene og fargen ‘macher’ ikke. Men jeg ønsker å spare av mest mulig penger til bolig, så jeg utsetter dette hele tiden. Vi får se hva fremtiden bringer og om jeg noen gang blir ordentlig fornøyd med brynene. Kanskje jeg må endre hårfargen før jeg føler at brynene macher og ser naturlige ut. Men det ser lovende ut =)

Skrevet av

engstelig

Jeg er en ung jente i tyveårene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.