Redd for å kjøre bil

Jeg bekymrer meg veldig når jeg kjører bil. Såpass mye at jeg er redd for at jeg ikke følger godt nok med. Realiteten er kanskje den at jeg følger mer med enn hva mange andre gjør, men det er ikke slik det føles. Redselen for å gjøre en feil er stor.

Jeg er i tyveårene og det varierer i stor grad om de andre på mitt årskull har tatt lappen eller ei. Kanskje det er flere som syns det er skummelt å kjøre bil blant dem og? Uansett så har jeg unnskyldt meg med at jeg har vært student og ikke hatt råd til å ta lappen. Dessuten har jeg bodd i en stor by med et godt kollektiv tilbud, så jeg har aldri blitt ‘tvunget’ til å drive en bil. I dag bor jeg utenfor storbyen (men fortsatt sentralt med gode buss tilbuder) og jeg har jeg endelig betalt ned hele lappen hos trafikkskolen. Det er ingen flere unnskyldninger. Jeg har tatt nok kjøretimer til å ta langkjøringen og oppkjøringen, og så mangler jeg teorien. Kjørelæreren sier at jeg er flink til å kjøre. At jeg har en fin flyt og at jeg følger med på trafikkbilde. Men jeg er redd for å ta det siste steget. Jeg valger å ta en siste kjøretime rett før langkjøringen og den kommer opp i august. Gruer meg veldig.

Vi får se hva som hender. Jeg skal holde dere oppdatert. Om jeg klarer å få meg selv til å fullføre å ta lappen, kommer jeg nok til å kjøre minimalt. Kun til og fra matbutikken til å begynne med og etterhvert som jeg kjøper min egen bil blir det nok til og fra arbeidsplassen og. That’s it.

Er du redd for å kjøre bil? Om du er, eller kjenner noen som er/har vært, må du gjerne kommentere og dele erfaringer.

Skrevet av

engstelig

Jeg er en ung jente i tyveårene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.